Luftmadras 183x52x7cm med R værdi 4,9.
Skypad, 195x58x6cm, R værdi 4,4.
Amok luftmadras 198x63x9cm R værdi 3
Tidligere
Næste

SOVE-PAKKEN

Din sovepose er ikke bedre end din luftmadras, dit liggeunderlag og omvendt. Hermed mener jeg, at en god sovepose ikke er noget værd på en dårlig luftmadras/et dårligt liggeunderlag og omvendt. Sådan er det!

Beskrivelse

Campacamp© har soveposer til  både voksne og børn for bedre at kunne tilpasse soveposerne efter alles behov. Soveposerne har alle mumieform. Med følger en blød og behagelig silkelagenpose, som ligges ind i soveposen og hjælper med at holde dig varm. Silken er antibakteriel og øger soveposens komforttemperatur med op til 2 grader. Ved varme nætter plejer jeg ligge mig ned i lagenposen uden at lyne soveposen op eller bruge soveposen som dyne. På den måde finder jeg en behagelig temperatur i posen. Du må ikke anvende soveposen uden lagenpose. Silkelagenposen er selvfølgelig nyvaskede ved levering, og soverposen har været i fryseren i minimum 2 døgn inden levering.

Bare lige så du ved, komforttemperaturen, som generelt står på soveposer, er vejledende og forudsætter at brugeren har tyndt, uldent undertøj eller skiundertøj, hue, vanter og strømper på i soveposen. Komforttemperatur mænd: -4 °C, kvinder -1 °C. Komforttemperatur tildeles ikke juniorsoveposer.

Vi har højkvalitets, isolerede luftmadrasser som underlag. De er behagelige, lette at puste op,  gode mod kuldebro fra jorden og lette at pakke ned. Men husk, luftmadrasser hører til i teltet og ikke udenfor. Vi har flere varianter af luftmadrasser. Og hvilken vi vælger, afhænger helt af, hvilket telt du har lejet og hvor mange I er afsted. Vi tilpasser valget af luftmadras, så det bliver mest optimalt for din/jeres tur.

Tunneltelt: Enten luftmadras 198 x 63 x 9 cm, R værdi 3, eller luftmadras 183 x 52 x 7 cm, R værdi 4,9.

Stingray: Specialtilpasset Skypad luftmadrasser, 195 x 58 x 6 cm, R værdi 4,4.

Tentipi: Luftmadras 198 x 63 x 9 cm, R værdi 3.

Hængekøje fra Amok: Specialtilpasset luftmadras 198 x 63 x 9 cm, R værdi 3.

Specifikationer

Indhold
Sovepose, silkelagenpose og luftmadras.
Vægt
2500 gram
Personer
Til 1 person
Sæson
Forår / sommer / efterår
Pris
360 DDK for 2 nætter, herefter 50 DDK pr. nat.

SOVE-PAKKEN

kr. 360,00