Tidligere
Næste

LYS & ENERGI-PAKKEN

Som spejderne siger, vær beredt! Vil du have pandelamper og små, fleksible lommelygter, som kan ændres til lanterner, så mørket i skoven ikke begrænser dig? Vil du sikre, at du altid kan få kontakt til omverdenen ved at sikre at mobiltelefonen med GPS ikke løber tør for strøm? Så er det denne pakke, du skal have med dig.

Beskrivelse

De genopladelige pandelamper er behagelige at have på og lyser godt. De 2 fleksible lommerlygter er super anvendelige. Lygten er ikke større end håndfladen på en voksen mand og ved hjælp af elastikken, kan man fæstne lygten, så lyset peger i den retning, du ønsker. Lygten kan i øvrigt ændres til lanterne, så den kan give et hyggeligt lys i hele teltet.

Powerbanken ligger fuldt opladet i pakken, når du modtager den. Batteriet er genopladelig, f.eks. ved hjælp af solcelleopladeren.

Den solcelledrevet oplader gør det i dagstimerne muligt at oplade f.eks. powerbanken, telefonen, kameraet eller pandelamperne. Under optimale forhold vil det tage ca. 2 timer at oplade en smartphone med denne oplader. Opladeren har snor af velcro, så den kan hænge på f.eks. rygsækken. Praktisk!

Specifikationer

Indhold
2 stk. pandelampe, 2 stk. powerbank, 2 stk. lommelygter og 1 stk. solcelleoplader med USB Output, 5W
Vægt
1200 gram
Personer
2 personer
Sæson
Forår / sommer / efterår / vinter
Pris
230 DDK for 2 nætter, herefter 50 DDK pr. nat.

LYS & ENERGI-PAKKEN

kr. 230,00