Tidligere
Næste

HÆNGEKØJE

Læg eller sæt dig til rette i hængekøjen. På maven, ryggen, siden. Lyt, og du hører naturen. Træk vejret og du lugter og smager naturen. Åben øjnene og du ser naturen. Luk øjnene og få en god nattesøvn. Præcis denne hængekøje er luksus for naturelskere og inspiration for dig, som har sans for detaljen. Jeg elsker den.

SE VIDEO TIL OPSÆTNING

Beskrivelse

Hængekøjen, Amok Draumr, sættes meget let op af 1 person.

Placer posen med hængekøjen mellem 2 træer og fastgør ophængningsstropperne på hver sit træ. Hængekøjen folder sig ud når stropperne strammes. Dernæst isættes luftmadrassen, myggenettet (lynes fast) og eventuelt tarpen (oversejl).

Det er relevant for både komfort, stabilitet og helhedsoplevelsen at luftmadrassen har helt korrekt størrelse. Derfor medfølger en luftmadras denne teltpakke. Luftmadrassen giver, foruden komfort, også isolering, så kroppen ned mod hængekøjen ikke afkøles. 

Det geniale ved denne hængekøje er, at lejet kan gøres helt vandret. Det ved jeg du kommer sætte pris på i løbet af natten, for det er uproblematisk at sove på siden eller maven i denne hængekøje.

Når du er udhvilet, trækker du i nogle stropper for dermed at forandre sovepladsen til en lænestol. Amok kalder denne siddefunktion i hængekøjen for ‘øl-tilstand’ og for os, der elsker at nyde en øl, giver det god mening.

En anden genial detalje er, at alt i princippet kan justeres, når man sidder i hængekøjen. Myggenet kan lynes af og på, ryglejet kan tilpasses, kopholderen kan betjenes og meget mere. 

Specifikationer

Telt
Hængekøjen
Model
Amok Draumr 3.0
Indhold
Hængekøje inkl. myggenet og ophængning, tarp, luftmadras 197 x 65 x 9 cm, R- værdi 3.
Vægt
3800 gram
Personer
1 personer
Sæson
Forår / sommer / efterår / vinter
Pris
500 DKK for 2 nætter, herefter 100 DKK pr. nat.

HÆNGEKØJE

kr. 500,00