Tidligere
Næste

GÅ VÆK INSEKT-PAKKEN

Skumringstiden kommer, resten af eftermiddagen skal stå på madlavning og bålhygge. Og måske fiske lidt? Hyggeligt. Men så kommer de forbistrede myg og knot. Man vender sig aldrig helt til dem. Her er pakken, der effektivt kan hjælpe dig i kampen mod insekterne og flåter.

Beskrivelse

Den bærbare myggeskræmmer er et ekstremt effektivt og letanvendeligt udendørsprodukt, som afskrækker myg. Apparatet drives af gaspatroner og udskiller lydløst et lugtfrit myggemiddel (via myggemåtter), som skaber en beskyttelseszone på 20 m2 omkring apparatet. Myggemidlets aktive bestanddel, allerthrin, som apparatet udskiller, er en syntetisk version af et naturligt forekommende repellent fra krysantemumplanten. Du behøver ikke samtidig at bruge myggebalsam på huden for at holde insekterne væk. Pakken inkluderer produkter til ca. 12 timer, hvis du lejer den en weekend, og mere hvis du lejer i længere tid.

Flåttangen tager fat helt inde ved huden, så det er muligt også at fjerne små flåter. 

Giftsugeren er et simpelt apparat, som danner vakuum over området, hvor du er stukket. Derved trækkes giften ud af stikket. Den bruges typisk ved hvepse- eller bistik men kan også bruges ved andre stik.

Specifikationer

Indhold
1 stk. myggeskræmmer m. gaspatron og myggemåtter, 1 stk. flåttang og 1 stk. giftsuger.
Vægt
350 gram
Personer
Op til 3 personer
Sæson
Forår / sommer / efterår
Pris
125 DKK for 2 nætter, herefter 50 DKK pr. nat.

GÅ VÆK INSEKT-PAKKEN

kr. 125,00