Chill Out Pakken

Tidligere
Næste

CHILL OUT-PAKKEN

Chillout pakken er for dig der planlægger din ferie med tid til eftertanke og hygge også efter skumringstiden. Pakken indeholder letopsatte og bekvemme hængekøjer, hyggebelysning (lanterner) og læselys i form af pandelamper og lommelygte, som i øvrigt er praktiske når man skal færdes i mørket.

Beskrivelse

De to hængekøjer der findes i Chill out-pakken vejer hver kun 420 g, og har en størrelse på 285 x 160 cm. De er lette at sætte op ved hjælp af de tilhørende karabiner og liner, let at have med i rygsækken på en eftermiddagsvandretur og er virkelig behagelige at ligge i.

Lanternerne kobles til medfølgende powerbank ved hjælp af en ledning. De 2 ledninger er hver 4,5 m lange. Tænd/sluk funktion samt dæmper findes på powerbanken.

Powerbanken indeholder desuden en lommelygte. Batteriet er genopladeligt f.eks. ved hjælp af solcelleopladeren fra ‘Energi pakken’.

Desuden indeholder Chill out-pakken to praktiske, genopladelige pandelamper.

Tingene i denne pakke bruger jeg både, når jeg skal chille, men også når jeg behøver lys til at koge vand til irsk kaffe om aftenen, når jeg skal tisse om natten eller når jeg får lyst til en morfarlur i hængekøje på dagsvandringen… ja, jeg bruger den nærmest hele tiden.

Specifikationer

Indhold
2 stk. pandelampe, 2 stk. hængekøjer inkl. ophæng, 2 stk. lanterner, 1 stk. power bank med indbygget lampe.
Vægt
1600 gram
Personer
2 personer
Sæson
Forår / sommer / efterår / vinter
Pris
245 DKK for 2 nætter, herefter 75 DKK pr. dag.

CHILL OUT-PAKKEN

kr. 245,00