Tidligere
Næste

BASIS LEJR-PAKKEN

Teltet er sat op, luftmadras og sovepose ligger klar inde i teltet, bålet skal snart tændes og hov, jeg havde ikke tænkt på..… Pakken indholder dét, du selv ikke lige havde tænkt på. Sådan får du lavet brænde, grillet pølser og sidst men ikke mindst, sådan klarer du toiletbesøget så bekvemt som muligt.

Beskrivelse

Øksen, med en skaftelængde på 23,5 cm er lille og perfekt at have i lejren. Øksen er håndsmedet og fremstillet i svensk øksestål i Hults Bruk. Den fungerer kanon godt til at forvandle tørre grene i skovbunden til bålbrænde. Med følger et læderhylster, som beskytter øksens æg og små børns fingre mod skader.

En grillrist er enorm partisk til madlavning over bål, men utrolig upraktisk at transportere. Løsningen på dette problem er den sammenfoldelig grillrist, som findes i lejrpakken. Den er nem at sætte op. Ristens størrelse er 43 x 41 cm. 

Tag en spade med på toiletbesøg i skoven, en skidespade, som vi kalder den hos Campacamp©. Spaden i denne pakke er lille og måler kun 25 x 17 cm i sammenfoldet tilstand. Desuden indgår toiletrulle, toiletrulleholder og desinficerende gel til hænderne i pakken.

Specifikationer

Indhold
Økse, grillrist, foldespade, toiletrulleholder med rulle og desinficerende gel.
Vægt
3000 gram
Sæson
Forår / sommer / efterår / vinter
Pris
195 DDK for 2 nætter, herefter 75 DDK pr. nat.

BASIS LEJR-PAKKEN

kr. 195,00