Om campacamp

Historien bag campacamp

CAMPACAMP er et udlejningsfirma med speciale i udendørsudstyr af høj kvalitet.

Vore udvalg af teltpakker og basisudstyr  er nøje udvalgte.

Vi har pickupsteder i Københavnsområdet og pakkepost til hele Danmark.

CAMPACAMP gør oplevelsen nem og sjov for alle.

CAMPACAMP gør det let at komme afsted. 

Du starter med at vælge det telt, som passer til dig og sammensætter derefter den pakke med udstyr, som du ønsker.

Livet i det fri er blot et par klik væk.

Kort om manden bag CAMPACAMP

Lige siden Rasmus Koch Karlshøj selv kunne binde snøren på fiskekrogen, har han været at finde i de skandinaviske skove på jagt efter følelsen af frihed og med en stor kærlighed for livet udendørs. Rasmus bruger i dag sin ekspertviden fra et liv i det fri til at udvælge det helt rigtige udstyr til de forskellige udendørsoplevelser.

Kvalitetsmærker som Hilleberg, Tentsile, Tentipi og Amok Equipment er blandt mærker som CAMPACAMP samarbejder med for at sikre dig den bedste camping- og naturoplevelse med det bedste udstyr.

Rasmus har fået naturen ind med ske fra barnsben. Både oldefar, farfar og far var skovfogeder, og det var derfor naturligt for Rasmus at tilbringe de fleste af sine vågne timer i det fri. Siden skete det, som sker for de fleste af os, at barndomshjemmets rammer blev skiftet ud med et begyndende voksenliv i en lille 1-værelses i byen.

Det travle voksenliv gjorde, at behovet for åndehullerne i naturens oaser voksede. Og samtidig indså Rasmus, at udstyr skal bruges ofte før det giver mening at købe og opbevare på små loftsrum eller bagerst i garderoben.

Spiren til CAMPACAMP blev lagt. Ideen om at give folk mulighed for at trække stikket fra det travle liv, for en stund, begyndte at blomstre. At lave en platform der giver dig en genvej til naturen. For som Rasmus siger:

“Det giver ingen mening, hverken med hensyn til din økonomi, din plads eller vores miljø, at investere i telte, soveposer, liggeunderlag og andet camping- udstyr, hvis du ikke planlægger at bruge dem flere gange om året.”

Da Rasmus forelskede sig i dyrlægen Merete blev Københavns pulserende gademiljø skiftet ud med halvanden kilometer markvej, og den 1-værelses lejlighed med det skånske landsted Bryntesgården.

Bryllupsnatten tilbragte de i en tipi pyntet med blomster, vin og lammeskind. Og det kan anbefales, for i dag huser Bryntesgården 4 skønne unger, foruden hund, kat, høns og travle bier.

“Vi ved alle, at det er rigtig godt for os at træde ud af vores sædvanlige rutiner og opleve noget nyt. Samtidig er det jo sjovt og sundt at være ude i naturen både alene og sammen med andre.”

Når ikke Rasmus laver honning, kløver brænde, smager hjemmebrygget til eller lige skal reparere hegnet ud til kløvermarken, så arbejder han som chefrekvisitør på danske og udenlandske filmproduktioner.

Med CAMPACAMP gør Rasmus naturen lettere at vælge til.

Rigtig god tur og fornøjelse.

De bedste hilsner

CAMPACAMP

 

 

Vi samarbejder kun med de bedste